Vario-Slack-Set

Vario-Slack-Set

Een slacklinesysteem als innovatief therapie- en trainingsapparaat voor fysiotherapeuten, klinieken of fitnessstudio's. Twee afzonderlijk te monteren verankeringen met elk een multiplex houten bord met stalen inleg dienen als bevestigingspunten voor een omsluitende of twee onafhankelijke slacklines. De slack-grepen en de openingen in de borden bieden talloze verstelmogelijkheden en daarmee een optimale aanpassing aan de individuele behoeften van de sporters of patiënten. De oscillerende bewegingsimpulsen van de slackline trainen verschillende spiergroepen en versterken de romp- en houdingspieren. Bovendien verbeteren slackline sets de coördinatie, evenwicht en gewrichtsstabiliteit.

Deze manier van bevestiging van een slackline komt zonder storende lengtestang en biedt dus geen gevaar voor verwondingen in dit opzicht. Het omsluitende band zorgt ervoor dat bij gewichtsverplaatsingen direct de tweede streng van de slackline de impact ervaart. De onafhankelijke slacklines maken het mogelijk om tegelijkertijd met twee personen te trainen tijdens een fitnessgerichte training.

Vario-Slack sets zijn trainingsapparaten die zowel in prestatie- en topsport als in therapie en revalidatie zeer effectief gebruikt kunnen worden.
€ 2.700,00 / stuk

Specificaties

Artikelnummer: D5380
Kleur: Naturel
Uitvoering: Grond
Gewicht: 70,00 kg

Kenmerken

- 2 Vario-Slacks GROUND, 74 x 60 x 55 cm (BxHxD) inclusief bodembevestigingsset
- 4 Slack-Grips (steekpennen) voor aanpassing van afstand en hoogte
- 20 m Slackline, 30 mm breed, polyester, als continu band
- 10 m Slackline, 30 mm breed, polyester, als tweede onafhankelijke band
- 4 Slack-Ratchets (CL 30)
- 4 ratelkussens
- Transporttas
- Montage- en opbouwinstructies
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info