Folie-Lichtspiegel 150 cm hoog

Folie-Lichtspiegel 150 cm hoog

De foliespiegel geeft accenten waar spiegels groot en licht moeten zijn. Daarom zijn foliespiegels ideaal voor gebruik in de gebieden van fysiotherapie, fitness en dans of ballet.

In tegenstelling tot dikkere glazen spiegels is de foliespiegel een lichtspiegel, 100% vervormingsvrij, heeft geen dubbelbeeld en is door zijn aanzienlijk lagere statische lading zeer ongevoelig voor stof en vuil. De hoge thermische stabiliteit van de foliespiegel zorgt ook bij direct zonlicht en schijnwerperstraling voor een perfecte spiegelbeeld zonder enige uitbreiding.

De foliespiegel, die met de hand wordt gemaakt als individuele maatwerk, bestaat uit een bijzonder hoogwaardige polyesterfolie, die op een speciale manier over een gelaste aluminium frame wordt gespannen. Door deze unieke productiemethode wordt een vervormingsvrije spiegelbeeldkwaliteit bereikt.

De installatie is zeer eenvoudig dankzij het lage gewicht. Het is ook probleemloos om individuele spiegelelementen aan elkaar te verbinden tot een willekeurig groot spiegeloppervlak.
€ 244,00 / stuk

Specificaties

Artikelnummer: G1323
Kleur: Zilver
Breedte (cm): 50,00 cm
Materiaal: Polyester folie
Uitvoering: zonder achterplaat
Gewicht: 1,50 kg

Kenmerken

- Gewicht (zonder achterplaat): ongeveer 2 kg/m²
- Gewicht (met achterplaat): ongeveer 2,5 kg/m²
- Materiaal: Gereflecteerde polyesterfolie, aluminium frame
- Montage: Met 2 ophangogen, Z-profielrails of zonder bevestiging
- Let op: De polyesterfolie is gevoelig voor krassen

Voordelen

- Helder, helder en vervormingsvrij spiegelbeeld
- Zeer ongevoelig voor stof en vuil
- Bijzonder lichte spiegel

Mogelijkheden om uit te kiezen

Met of zonder rugplaat?

Bij wandmontage is een rugplaat niet nodig, maar het vergemakkelijkt de installatie en het schoonmaken. De stabiliteit is hetzelfde voor beide varianten.

Ogen, rails of zonder bevestiging?

De foliespiegels kunnen op twee manieren worden gemonteerd. Met ogen die in de achterkant van de spiegel zijn bevestigd of met Z-vormige aluminium houderschienen. Voor wandmontage van een enkele spiegel raden we ogen aan (om op te hangen), als meerdere spiegels naast elkaar moeten worden gemonteerd, is montage met rails voordelig. Zonder bevestiging kan de spiegel ook eenvoudig tegen de muur worden geplaatst.
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info