Posturomed® 202

Posturomed® 202

De Pasturomed is hét sensomotorische preventie- en therapietoestel met een gedempt pendelend instabiel plateau. Dit plateau is aan een veersysteem opgehangen, wat gedoseerd gedempte uitwijk-bewegingen met verschillend instelbare veeramplitudes en veerfrequenties mogelijk maakt. Op basis van de bouwwijze is de Posturomed® voorbestemd voor de uitbreiding met talrijke plug-ins die de gebruiksmogelijkheden aanzienlijk uitbreiden. De werking: vanwege de gedoseerde provocatie van de sensomotorische verdeling en regeling in een gesloten bewegingsketting op de Posturomed® kan een optimale kwaliteit van de posturale acties en reacties uitgewerkt worden. Deze activering van de segmentale, sectorale en polysegmentale coördinatie dient de stabilisatie van de dragende gewrichten en de wervelkolom. Een stabiel sensomotorisch systeem vormt de basis voor een pijnvrije en prestatief bewegingssysteem.
€ 1.752,00 / stuk

Specificaties

Artikelnummer: T3483
Merk: BIOSWING
Kleur: Grijs
Uitvoering: Medische uitvoering
Gewicht: 43,30 kg

Videos

Kenmerken

- Belastbaar tot 180 kg
- Therapiegebied: 60 x 60 cm
- Metingen: 85 x 90 x 114 cm

Voordelen

- Één oscillerende schakeling kan twee keer worden vergrendeld
- Ideaal voor alle therapie apparaten
- 2 oscillerende schakelingen (rode en zwarte veren)

De nieuwe standaard en onderscheidingen:

Reling: De driezijdige reling geeft de sporter veiligheid, maar biedt ook dankzij de vorm voldoende bewegingsvrijheid tijdens de oefeningen.

Therapie platform: de kwadrantverdeling op het platform biedt extra cognitieve taken. Mogelijkheid voor inpluggen van extra modules.

Besturing (remming): het tweede oscillatiecircuit bestuurt de amplitude en frequentie van het therapievlak.

Interventie: dit accessoire bestaat uit een kabel van 2 meter lang met oogjes, karabijnhaken en een trekhandvat. Met behulp van dit accessoire heeft de therapeut de mogelijkheid om op een kalmerende of impulsieve manier te begeleiden.

Dempingselementen: ze zorgen voor een zacht, gedempte en dus controleerbare trillingen.

Transportwielen: ze laten een kleine verplaatsing toe zonder veel moeite.
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info