Monkey® Klimgreepset Boom HIGH SCHOOL

Monkey® Klimgreepset Boom HIGH SCHOOL

Monkey tree klimgrepen openen een volledig nieuwe mogelijkheid voor klimmers van alle leeftijden om goedkope en individuele "klimfaciliteiten" te creëren in de vrije natuur, in hoge touwenparcours, scholen, kleuterscholen en clubs.
De spanbanden zijn gemaakt van hoogwaardig polyesterweefsel met een hoge UV-stabiliteit en zijn geschikt voor permanent buitengebruik. De ratels zijn eenvoudig te gebruiken en bieden de nodige veiligheid. De spanbanden met ratel zijn ook zeer geschikt voor het maken van overhangen aan geschikte bomen!
Deze boomklimgrepen zijn bijzonder geschikt voor scholen, clubs, jeugdvoorzieningen en hoge touwenparcoursen. Grote, comfortabele grepen geven een goed gevoel tijdens het klimmen. Ze zijn geschikt voor klimhoogtes tot ongeveer 5 meter.

Inhoud: 24 Monkeys (2 stuks per harnas), 12 spanbanden van 220 cm lang (GS-keurmerk, rekarme speciale band met duurzame stalen ratel), 20 handgrepen met schroeven en inbussleutel, transporttas en gedetailleerde gebruiksaanwijzing.
€ 518,00 / stuk

Specificaties

Artikelnummer: D4690-01
Merk: Monkey
Kleur: Blauw
Gewicht: 14,60 kg

Extra

Het gebruik van geschikte valbescherming of crash pads wordt aanbevolen. Boven 3 m klimhoogte moeten de klimsportrichtlijnen in acht worden genomen!
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info