Jongleerkegels Harlekin

Jongleerkegels Harlekin

Jongleren is in de mode. Degenen die het spel met ballen of ringen onder de knie hebben, gaan dan graag verder met de iets uitdagendere jongleerkegels. Gewoonlijk wordt een jongleerkegel bij het handvat vastgepakt en gebruikt om te jongleren. De kegel heeft een dun en een dik uiteinde, het handvat en het lichaam. Aan het einde van het handvat wordt de kegel weer dikker en eindigt in de zogenaamde knop. De lengte van een jongleerclub is meestal ongeveer 50 cm.

Veel trucs zijn even goed mogelijk met ballen, knotsen en ringen. Knuppels nemen echter meer ruimte in de lucht in dan ringen en ballen, waardoor botsingen gemakkelijker plaatsvinden. Bovendien zijn ze niet langer sferisch symmetrisch, maar moeten ze recht wijzen met het handvat naar de hand toe, zodat ze gevangen kunnen worden. Om deze twee redenen zijn trucs met kegels vaak moeilijker.

Onze jongleerkegel Harlekijn overtuigt door zijn hanteerbaarheid en de bijzonder sterke basiskleuren. Hij is bijzonder gemakkelijk te draaien en heeft een onbreekbaar plastic lichaam, een zeer zachte greep om de kegels gemakkelijk te vangen en een speciale greepwikkeling die de greep soepeler maakt in de overlappende gebieden van de folie.
€ 30,45 / stuk

Specificaties

Artikelnummer: M6101
Merk: HENRYS
Kleur: Gesorteerde kleuren
Breedte verpakking: 30,00 cm
Hoogte verpakking: 15,00 cm
Lengte verpakking: 60,00 cm
Gewicht: 0,22 kg

Kenmerken

- Plastic jongleerclub
- Zacht handvat
- Lengte: 52 cm
- Gewicht: 235 gr
- Extra felle kleuren (geassorteerde kleuren)
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info