GONGE Rivierstenen

GONGE Rivierstenen

Met de Gonge rivierstenen set leren kinderen spelenderwijs van steen naar steen te springen en afstanden in te schatten. Er worden verschillende oefeningen gebruikt om de angst van kinderen voor het oversteken van obstakels zoals een sloot weg te nemen. Door van riviersteen naar riviersteen te springen en te huppelen krijgen de kinderen geborgenheid en een goed gevoel. Daarnaast ontwikkelen kinderen en volwassenen spelenderwijs hun evenwichtsgevoel, hun eigen lichaamsbewustzijn, coördinatie van bewegingen en motoriek.

De Gonge rivierstenen set bevat 6 relatief platte stenen in 6 verschillende kleuren: 3 stenen van 36 x 36 x 36 cm en 8,5 cm hoog en 3 stenen van 25 x 25 x 25 cm en 4,5 cm hoog. Elke Gonge-riviersteen heeft drie zijden met verschillende steilheid. Op deze manier kunnen eenvoudige of moeilijkere cursussen snel worden samengesteld. De Gonge-rivierstenen van dezelfde grootte kunnen worden gestapeld en ruimtebesparend worden opgeborgen. Ideaal voor ergotherapie, school of kleuterschool. In combinatie met meerdere sets kunnen de kleuren ook gebruikt worden voor games, bijvoorbeeld door slechts bepaalde

Gonge-rivierstenen kunnen ook ideaal worden gecombineerd met Gonge-heuveltoppen. Uitdagende bewegingscursussen en spannende evenwichtsspelletjes ontwikkelen zich snel.
€ 49,95 / stuk

Specificaties

Artikelnummer: G6305
Merk: Gonge
Kleur: Gesorteerde kleuren
Materiaal: Synthetisch
Breedte verpakking: 40,30 cm
Hoogte verpakking: 13,10 cm
Lengte verpakking: 41,50 cm
Gewicht: 2,40 kg

Videos

Kenmerken

- Materiaal: kunststof (polypropyleen en TPE)
- 6-delige set
- Antislip, aan de onderkant met rubberen voetjes
- Stapelbaar en niet kantelbaar
- Klein hoogteverschil
- Stabiel en duurzaam
- Draagvermogen: tot 100 kg
- Hygiënisch en wasbaar
- Gesorteerde kleuren
- Voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen

Voordelen

- Leren afstand en hoogte schatten
- Structuur/profiel prikkelt aanraking en waarneming
- Balanceringsspelen zowel in groep als individueel
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info